November 2018

Kaffetid blev etableret i 2018 af Kasper og Emil, som står bag virksomheden. Bekendtskabet mellem de to startede på Syddansk Universitet i Kolding hvor de fandt en fælles interesse i hyggen omkring en god kop kaffe. Det var dette som kickstartede tanken til at skabe Danmarks hyggeligste kaffekasse. 

 

 

 

Januar 2019 – Pakhuset

Efter at tanken var blevet vendt op til flere gange blev det hurtigt klart for dem begge at det var en idé som de bare måtte prøve af. På meget kort tid blev der sendt en ansøgning og holdt et møde med det lokale iværksætterhus “Pakhuset” i Kolding om at komme der ned for at arbejde videre med idéen. På billedet til højre ses Emil i færd med at designe den perfekte kasse som skal indeholde kaffen. Senere blev kassen laserskåret på en af Pakhusets mange maskiner. 

Første kaffekasse

Marts 2019 – Kaffen

Kaffen er et univers for sig selv, derfor var det vigtigt for os at kunne finde en samarbejdspartner som kunne hjælpe os på vej. Her kom Michael ind i billedet. Han har et kafferisteri i Kolding, og med blod på tanden var han klar på at hjælpe os videre på vores vej. Michael har kontakterne ned til kaffeplantagerne, og kan hente og riste kaffen på en sikker måde. 
Aftalen med ham, er at ham skaffer ny kaffe hver måned. Han tilbereder og vi laver oplevelsen. Derfor er hun en vigtig del i at kunne tilbyde den bedste oplevelseskasse hver måned. 

Nordic Coffee House og Kaffetid.dk

April 2019 – Hjemmesiden er færdig!

April er rundet og hjemmesiden er langt om længe på plads. Flere kræfter er kommet med på kaffetid-holdet, og derfor kan vi nu lancere hjemmesiden for første gang.

Der er selvfølgelig meget som vi gerne vil have lavet, tilpasset og rettet. Men versionen der er nu, er et glimrende fundament for at kunne tage skridtet videre mod lanceringen af kassen. 

Kaffetid.dk - Kaffeabonnement hjemmeside

Juni 2019 – Kassen

Så skete det! Lanceringen skete og vi kan stolt fortælle at 28 kasser skal pakkes og sendes ud. Vi er meget taknemmelige over at folk har kunne se potentiale i vores virksomhed, og samtidig har tiltro til at give os deres hårdt tjente penge for noget som vi har lavet der giver mening for dem. 

Af hjertet tak! Vi lover at vi ikke skuffer jer!

De bedste hilsner,
Kasper og Emil 

Kasper Hansen

Kasper Hansen

Emil fredensborg

Emil Fredensborg