Her kan du se vores tidligere kaffeoplevelseskasser

Det kan nogle gange godt være svært at sætte noget i forventning. Derfor kan du her tage et kig på hvad der allerede er blevet sendt ud. Så har du endnu mere at glæde dig til!

Juli Kassen

Juni måneds kaffekasse indeholdte kaffen “Brasilien Espresso”, som dyrkes i Sul de Minas regionen. Denne kaffe er fyldig i smagen og har en kraftig aroma. Derudover så indeholdte kassen lidt 70% mørk chokolade, information omkring kaffen. Som en lille ekstra overraskelse var der lidt vanilje- og karamelsirup med fra 1883.

August Kassen

August måneds kaffekasse indeholdte kaffen “Økologisk Honduras”, som dyrkes i Copán regionen i Honduras, 1500 meter over havets overflade. Denne kaffe er meget sød og rund i smagen og har af mørk karamel og mælkechokolade. Derudover så indeholdte kassen lidt mint chokolade, information omkring kaffen. Som en lille ekstra overraskelse var der i denne kasse nogle kandispinde som kan bruges til en lækker irish coffee. 

September kassen

September måneds kaffekasse indeholdte kaffen “Nicaragua espresso”, som dyrkes i Monteverde regionen. Denne kaffe har en meget fyldig smag af lys karamel og chokolade. Denne bønne er blevet vasket inden den er blevet ristet, hvilket betyder at den har et mere rent smagsudtryk. Som noget nyt så indeholdte kassen også en lille æske chokolade fra Thehuset Andersen. 

Oktober kassen

Oktober måneds kaffekasse indeholdte kaffen “Etiopien”, som dyrkes i Yirgacheffe-regionen i Etiopien, 1500 meter over havets overflade. Denne kaffe har en fyldig smag af karamel og mørk chokolade. Denne bønne er blevet vasket inden den er blevet ristet, hvilket betyder at den har et mere rent smagsudtryk. Som en lille overraskelse indeholdte denne oplevelseskasse en plade sød lakrids fra Thehuset Andersen. 

November kassen

November måneds kaffekasse indeholdte kaffen “Guatemala”, som dyrkes i Valle de Acatenango-regionen i Guatemala, 2000 meter over havets overflade. Denne kaffe har en smag af chokolade med noter af citrusfrugt. Bønnen er blevet vasket inden den er blevet ristet, hvilket betyder at den har et mere rent smagsudtryk. Som en lille overraskelse indeholdte denne oplevelseskasse en chokoladeovertrukne lakridskugler fra Lakrids By Bülow.