Her kan du se vores tidligere kaffeoplevelseskasser

Det kan nogle gange godt være svært at sætte noget i forventning. Derfor kan du her tage et kig på hvad der allerede er blevet sendt ud. Så har du endnu mere at glæde dig til!

September kassen

September måneds kaffekasse indeholdte kaffen “Nicaragua espresso”, som dyrkes i Monteverde regionen. Denne kaffe har en meget fyldig smag af lys karamel og chokolade. Denne bønne er blevet vasket inden den er blevet ristet, hvilket betyder at den har et mere rent smagsudtryk. Som noget nyt så indeholdte kassen også en lille æske chokolade fra Thehuset Andersen. 

Oktober kassen

Oktober måneds kaffekasse indeholdte kaffen “Etiopien”, som dyrkes i Yirgacheffe-regionen i Etiopien, 1500 meter over havets overflade. Denne kaffe har en fyldig smag af karamel og mørk chokolade. Denne bønne er blevet vasket inden den er blevet ristet, hvilket betyder at den har et mere rent smagsudtryk. Som en lille overraskelse indeholdte denne oplevelseskasse en plade sød lakrids fra Thehuset Andersen. 

November kassen

November måneds kaffekasse indeholdte kaffen “Guatemala”, som dyrkes i Valle de Acatenango-regionen i Guatemala, 2000 meter over havets overflade. Denne kaffe har en smag af chokolade med noter af citrusfrugt. Bønnen er blevet vasket inden den er blevet ristet, hvilket betyder at den har et mere rent smagsudtryk. Som en lille overraskelse indeholdte denne oplevelseskasse en chokoladeovertrukne lakridskugler fra Lakrids By Bülow.

December kassen

December måneds kaffekasse indeholdte en Julekaffe fra Brasilien og dyrkes i Cerrado Mineiro-regionen, 1300 meter over havets overflade. Denne kaffe har en smag af mørk chokolade med noter af søde bær. Bønnen er en 100% arabica bønne og er blevet tørret i solen efter den er blevet høstet.Dette betyder at bønnen er mere frugtig, og er derfor også mere sød i smagen. Som en lille overraskelse indeholdte denne oplevelseskasse en plade chokolade fra Konnerup Chocolatier og har en smag af gran.

Januar kassen

Januar måneds kaffekasse indeholdte kaffen “Columbia”, som dyrkes i Huila-regionen i Columbia, 1500 meter over havets overflade. Denne kaffe har en smag af citrus og chokolade. Bønnen i denne kaffe er en 80% arabica bønne og er blevet vasket inden den er blevet ristet. Dette betyder at den har et mere rent smagsudtryk. Som en lille overraskelse indeholdte denne oplevelseskasse nogle lækre kandispinde som kan gøre din Kaffetid endnu bedre.